Let’s make law work

Dit is LaRorsch, cassatiekantoor voor civiele processtukken

Het doel van LaRorsch is om samen met andere advocaten een goed resultaat neer te zetten, in een plezierige sfeer. Hierdoor begrijpen we elkaar beter en werken we effectiever. Samen versterken we elkaar!

Wil je ook op deze manier in complexe civiele procedures samenwerken? Stuur een bericht of neem contact op.

Vivien Rorsch

Vivien Rorsch

Cassatieadvocaat met een praktische aanpak. Trainer procesrecht en schrijftechniek. Inspireert advocaten om de inhoud en stijl van hun processtukken te verbeteren.

Eigenaar van LaRorsch, cassatiekantoor voor civiele processtukken.

Voorzitter van The Fipe, het netwerk voor vrouwelijke intellectueel eigendom experts.

Hoofddocent Juridisch PAO Universiteit Leiden, Mr. S.K. Martens Academie en Beroepsopleiding Advocaten.

Redacteur vaktijdschriften AMI en IER.

Werkte voorheen 15 jaar bij De Brauw Blackstone Westbroek. 

Heb je vragen of wil je advies? Neem contact op.

“Vivien en ik hebben jaren schouder aan schouder gestreden in de cassatie arena. We hebben mooie en principiële zaken mogen behandelen, gelukkig vaak ook met succes. We hebben doctrine, rechtspraak en soms zelfs wetgeving ter discussie gesteld, en ons steentje kunnen bijdragen aan de rechtsontwikkeling met stevige analyses, rechtsvergelijking en rechtshistorisch onderzoek. Vivien is een betrokken cassatieadvocaat met hart voor de zaak.”

Tobias Cohen Jehoram

Advocaat De Brauw Blacktone Westbroek, Hoogleraar intellectueel eigendomsrecht EUR

“Het is een genoegen om met Vivien samen te werken. Wat ik een groot pluspunt vind? Ze is toegankelijk en betrokken. Ik ben gecharmeerd van haar openheid en daarom vind ik het fijn sparren met haar.

Ook haar inlevingsvermogen in zaken verdient respect.

In complexe dossiers werkt ze zich snel in en ze is van alle markten thuis. Zo verraste ze mij met haar enthousiasme voor het kwekersrecht.

Paul Mazel,

Advocaat, Dillinger Law

“Ik heb met Vivien gewerkt in de spraakmakende cassatieprocedure Nanada/Kooymans. Vivien is niet alleen een briljante jurist die de kern van de zaak onmiddellijk begrijpt en weet te vertalen in een strak en overtuigend processtuk, maar ook buitengewoon prettig om mee te werken. Ze combineert een doorwrochte juridische aanpak met het vermogen daadwerkelijk naar de opdrachtgever te luisteren. Ik zou een nieuwe cassatie onmiddellijk aan haar toevertrouwen.”

 

Berber Brouwer

Advocaat, Brouwer & Law