Level up met een cassatieadvocaat 

Waarom lees je het ene processtuk geïnteresseerd, terwijl je het andere onder een stapel dossiers schuift? Het antwoord is inhoud en stijl. Maak de kern van je zaak direct duidelijk. Schrijf aantrekkelijk en overtuigend. Vanaf de eerste letter tot de laatste.

Dát soort processtukken schrijf ik voor je.

Waarom? Als advocaat kun je dat toch zelf? Klopt. Je procedeert regelmatig en kunt het prima zelf. Bovendien ken jij de zaak door en door. 

Waarom toch een cassatieadvocaat inschakelen? 

Ik geef je drie redenen:

1. Je vergroot je proceskansen in hoger beroep

Vaak weet jij veel van een zaak, te véél. Daarom hamer je op argumenten die je cliënt belangrijk vindt. Een cassatieadvocaat denkt niet zoals jouw cliënt. Wel zoals de rechter. Vergroot zo je proceskansen. Van goed naar beter met de hulp van een appèlrecht-expert. 

2. Je verkleint de last op je schouders

Soms is jouw senior-medewerker niet beschikbaar. Met verlof of al ondergesneeuwd met werk. Daardoor lopen je stagiaires op hun tenen. Verklein deze last met een betrouwbare kracht die tijdelijk inspringt. Van druk naar meer ontspannen met de hulp van een procesrecht-expert. 

3. Je bereikt in cassatie wel het gewenste resultaat 

Ben je ontevreden met het arrest van het hof? Of wil je in cassatie verweer voeren? Dan heb je  een cassatieadvocaat nodig. Met mijn frisse blik en jarenlange ervaring in de cassatiepraktijk kijk ik anders tegen de zaak aan. Daarmee ondersteun ik jou, maar wel met beide benen op de grond. Want jij hebt specifieke dossierkennis en weet als geen ander wat bij de cliënt speelt. Alleen door de handen ineen te slaan bereiken we het gewenste resultaat. 

Vertel wat je wensen zijn. Al gaat het ‘slechts’ om een laatste controle op overtuigingskracht of leesbaarheid.

Ik help je graag. Ik werk zonder tussenschakels. Je hebt direct contact met mij. Ik inventariseer jouw wensen en vertaal die naar een aanpak op maat. 

Wil je op deze manier samenwerken?

Neem contact op. 

“Kwaliteit afleveren en aangenaam samenwerken: dat is mijn ervaring met Vivien. Heb ik juridische teksten nodig? Dan doe ik graag een beroep op haar. Zij tovert professionele teksten tevoorschijn die mijn verwachtingen ruimschoots overtreffen, altijd netjes op de afgesproken deadline. Het enthousiasme waarmee zij nieuwe initiatieven opzet en out-of-the-box oplossingen vindt, werkt aanstekelijk.”

Claudia Zuidema

Directeur uitgever, DeLex

“Vivien stond mijn client bij in de Artiestenverloning-zaak. Het is prettig met haar samenwerken. Zij heeft een talent om complexe zaken gestructureerd en toegankelijk te presenteren. Maar, uiteindelijk gaat het om het resultaat. We wonnen de zaak niet alleen: het werd baanbrekende jurisprudentie, in alle vakbladen geannoteerd. Ofwel: werken met Vivien is voor ons succesvol en ik werk graag met haar samen.”

Rutger van Rompaey

Advocaat, IP-Atelier

“Toen ze nog bij de Brauw werkte, stond zij samen met haar collega’s mijn client NEN bij in de NEN/Knooble-zaak die we glansrijk hebben gewonnen.

Vivien heeft opvallend veel verstand van zaken, van zowel het intellectuele-eigendomsrecht als procesrecht en cassatie.

Bovendien is het plezierig samenwerken met haar.”

Willem Leppink

Advocaat, Ploum