Taratadá! Sinds 29 oktober jl. ben ik ondernemer.  

Hoe blij ik ook ben met deze nieuwe stap, afscheid nemen van De Brauw Blackstone Westbroek viel zwaar. Het was geweldig om midden in zoiets grandioos te zitten, van de spraakmakende zaken tot het over de top gebouw. Hoe neem je daar passend afstand van? 

Een borrel voor iedereen voelde te gewoontjes. Dat deden we elke vrijdagmiddag al. Ik besloot 15 jaar grootsheid af te sluiten in super select gezelschap.  

Tobias Cohen Jerhoram verraste mij met dit prachtige kado: “Het grootse Vivien Rorsch cassatie track record”. Ook voor hem was het boekwerk uit 2 delen een trip down memory lane. 14 jaar werkten we samen. Zij aan zij. Hoge Raad. Hof van Justitie. Zelfs het Benelux Gerechtshof zit erbij. Van sommige zaken wisten we elk detail nog, andere zaken waren we totaal vergeten. 

De herinneringen lieten mij niet onberoerd. 

Het was een bijeenkomst over het verleden. Een bijeenkomst over onbekende wegen en een variëteit aan nieuwe kansen. Een bijeenkomst die zich knus heeft genesteld tussen de mooiste herinneringen van mijn tijdperk bij De Brauw. 

Dank jullie wel.